Kimondottan jó horror filmek?
Figyelt kérdés
Ami nem tömeghorror! Amik idáig tetszettek: Fűrész, Tükrök, Hívatlan vendég, Utolsó ház balra.. fontos h legyen elgondolkodtató a film, legyen mondanivalója..és a végén csattanó2013. dec. 23. 21:05
2/8 szántóvető válasza:
Silent Hill,a Kocka(összes),Halottasház(bár ez nem felel meg a követelményeidnek de a kedvencem.)Sziklák Szeme 1+2, a Barlang,ilyen címmel több film is van (the cavern) mindegyik jó,magasfeszültség,
3/8 anonim válasza:
a cimèt elmondom , de csak sajàt felelõssègedre nèzd meg, mert szar karàcsonyod lesz az tuti. A kès filozòfiàja, a yutubon fennt van 2 rèszletben 4 òràs film, beirod hogy knife of philosofy, be kell hozzà jelentkezni.
4/8 A kérdező kommentje:
1. részt nézegettem, betekertem.............hát szabályszerűen majdnem elhánytam magam..
2013. dec. 23. 23:53
5/8 anonim válasza:
a legdurvàbb hogy a film 100% megtörtènt dolog,1930 ban jàtszòdik Mandzsuriàban, a film közben szokott beszèlni egy öreg ember aki szovjet katona volt õ abban az egysègben szolgàlt ami felszabadìtotta ezt az UNIT 731 es lètesìtmènyt ahol emberi kìsèrleteket hajtottak vègre a legkegyetlenebb mòdon. Egy koncentràciòs tàbor ehhez kèpest vellnes szàlloda
Ès igen nagyon hànyatòs, nekem szokàsom horror film nèzès közben kajàlni, akàrmilyen durva nem megy el az ètvàgyam vagy ilyesmi, az emberi szàzlàbut is megnèztem kaja közben pedig arra azt mondtàk hogy hànyatòs, de semmi, ennèl a filmnèl meg komolyam majdnem hànytam, nem tudtam kajàra nèzni èmelyegtem meg ilyenek , habàr èn vègig nèztem.
6/8 A kérdező kommentje:
Énis így vagyok ezzel, az emberi százlábút énis simán végig néztem..utána olvastam inkább, durva h mit műveltek az emberekkel, csak az nem tiszta h ezt a film alatt csinálták e és közbe felvették és úgy lett belőle film vagy eljátszották igaz történet alapján.
2013. dec. 24. 10:34
7/8 anonim válasza:
nemtudom, de szerintem szinèszekkel eljàtszottàk csak feketefehèr, nem lehet valòdi az szerintem emberi jogokat sèrtene , meg be is tiltanàk , azon csodàlkozok hogy igy sincs betiltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!