Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Énekelhet egy nem túl jó...

Énekelhet egy nem túl jó hangú mások előtt?

Figyelt kérdés
Imádok énekelni már kiskorom óta és amikor nincs itthon senki folyton énekelek. Nem tanultam sehol sem, egyszerűen csak énekelem a kedvenc dalaimat. De az a helyzet, hogy nem éppen a legjobb a hangom és volt, hogy a suliban finom utalást tett egy lány, hogy nincs valami jó hangom. Jó, nem éppen a legjobb a hangom, de nem vagyok fahangú. Szívesen foglalkoznék a későbbiekben az énekléssel. Szerintetek egy nem túl jó hangú lány is énekelhet mások előtt?
2009. nov. 26. 15:41
1 2
 1/11 anonim válasza:
59%
Nekem is ez a gondom!
2009. nov. 26. 15:44
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
énekelni énekelhet, de én elég jól tudok, és amikor meghallottam az iskolai műsornál amikor egy fahangú kretén csaj énekel... sírtam... majdnem... és még azok is, akiknek semmi hallásuk/hangjuk... égő, ha nem megy, és kiállsz vele...de szabad :)
2009. nov. 26. 15:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ajánlott. De azért én a helyedben nem támaszkodnék egyetlen ember véleményére.
2009. nov. 26. 15:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem nincs fahangom, csak éppen nem olyan jó. Többször felvettem már az éneklésem a számítógépen és visszahallgattam. Furcsa, mert nagyon vékony a hangom (nem cincogós:D)és szerintem ettől nem olyan rossz. De nem mernék énektanárhoz beíratkozni, mert félek, hogy még a szüleim is "kinevetnének". Bár egyszer az egyik tanárom mondta, hogy nagyon szép a beszédhangom. Ha valakinek szép tiszta beszédhangja van, annak éneklésben is lehet hogy jó a hangja? :)
2009. nov. 26. 15:50
 5/11 anonim válasza:
100%

Én vagyok az első.

Amúgy Madonna is először táncosnak készült. Olvastam a róla írt könyvet. Végül elkezdett énekelni, de nem volt olyan tehetséges, de a kitartó munkájával, most itt van. Szóval szerintem nincs akadája. Én majd fel szeretnék tölteni pár éneklős videót magamról. Hány éves vagy?

2009. nov. 26. 16:02
 6/11 A kérdező kommentje:

14 éves vagyok.

Amúgy én is sok videót csináltam már, és fel akartam tenni a youtubera, de aztán nem lett belőle semmi, mert rájöttem, ha valamelyik ismerősöm meglátná, annál cikisebb nem is történhetne velem. Legalábbis én így gondolom. Köszi a tanácsot! Így egy kicsi magabiztosabb lettem (mármint amit elmondtál Madonnáról). :D

2009. nov. 26. 17:17
 7/11 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok és hát vannak olyan álmaim, hogy egyszer híres leszek... De szerintem ez most nem egy olyan tinimkorio álom! Én nagyon akarok úgymond a médiában szerepelni. De ez számomra ciki, nem nagyon mondanám el az ismerőseimnek, mert még kinevetnek. De én is követem Madonna példáját:D Írok egy e-mailt, meg adom az msn-em. Nagyon szeretnék veled erről beszélni!:D Na szia!:)
2009. nov. 27. 12:27
 8/11 anonim válasza:
Jajj bocsi nem írtam oda, hogy ezt a kommentárt én írtam! Ja az első is én vagyok!
2009. nov. 27. 12:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Szia! Én is szívesen beszélnék veled erről. Ha elküldöd az msncímedet felveszlek és beszélhetünk. :D
2009. nov. 27. 18:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egyelőre ne énekelj mások előtt egyedül, mert durva elutasításra találhatsz, nevetség tárgya lehetsz. Nagyon-nagyon zavaró, ha valaki falsul énekel, és mégis üvölt.

Egyesek jó adottságokkal születnek, mások nem, de mindenki előtt nyitott a pálya. Tanulással elérheted, hogy valaha kellemes élményeket ébressz a hallgatóidban. Mindenképpen fordulj tanárhoz, hiszen minden jó énektanár tudja, hogy az éneklés tanulható. Most tartózkodj a szerepléstől, de ne félj a szakemberek elutasításától

2009. nov. 29. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!