Énekelhet egy nem túl jó hangú mások előtt?
1/11 anonim válasza:
2009. nov. 26. 15:44
énekelni énekelhet, de én elég jól tudok, és amikor meghallottam az iskolai műsornál amikor egy fahangú kretén csaj énekel... sírtam... majdnem... és még azok is, akiknek semmi hallásuk/hangjuk... égő, ha nem megy, és kiállsz vele...de szabad :)
2009. nov. 26. 15:45
Nem ajánlott. De azért én a helyedben nem támaszkodnék egyetlen ember véleményére.
2009. nov. 26. 15:46
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem nincs fahangom, csak éppen nem olyan jó. Többször felvettem már az éneklésem a számítógépen és visszahallgattam. Furcsa, mert nagyon vékony a hangom (nem cincogós:D)és szerintem ettől nem olyan rossz. De nem mernék énektanárhoz beíratkozni, mert félek, hogy még a szüleim is "kinevetnének". Bár egyszer az egyik tanárom mondta, hogy nagyon szép a beszédhangom. Ha valakinek szép tiszta beszédhangja van, annak éneklésben is lehet hogy jó a hangja? :)
5/11 anonim válasza:
Én vagyok az első.
Amúgy Madonna is először táncosnak készült. Olvastam a róla írt könyvet. Végül elkezdett énekelni, de nem volt olyan tehetséges, de a kitartó munkájával, most itt van. Szóval szerintem nincs akadája. Én majd fel szeretnék tölteni pár éneklős videót magamról. Hány éves vagy?
2009. nov. 26. 16:02
6/11 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok.
Amúgy én is sok videót csináltam már, és fel akartam tenni a youtubera, de aztán nem lett belőle semmi, mert rájöttem, ha valamelyik ismerősöm meglátná, annál cikisebb nem is történhetne velem. Legalábbis én így gondolom. Köszi a tanácsot! Így egy kicsi magabiztosabb lettem (mármint amit elmondtál Madonnáról). :D
7/11 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok és hát vannak olyan álmaim, hogy egyszer híres leszek... De szerintem ez most nem egy olyan tinimkorio álom! Én nagyon akarok úgymond a médiában szerepelni. De ez számomra ciki, nem nagyon mondanám el az ismerőseimnek, mert még kinevetnek. De én is követem Madonna példáját:D Írok egy e-mailt, meg adom az msn-em. Nagyon szeretnék veled erről beszélni!:D Na szia!:)
2009. nov. 27. 12:27
8/11 anonim válasza:
Jajj bocsi nem írtam oda, hogy ezt a kommentárt én írtam! Ja az első is én vagyok!
2009. nov. 27. 12:29
9/11 A kérdező kommentje:
Szia! Én is szívesen beszélnék veled erről. Ha elküldöd az msncímedet felveszlek és beszélhetünk. :D
Szerintem egyelőre ne énekelj mások előtt egyedül, mert durva elutasításra találhatsz, nevetség tárgya lehetsz. Nagyon-nagyon zavaró, ha valaki falsul énekel, és mégis üvölt.
Egyesek jó adottságokkal születnek, mások nem, de mindenki előtt nyitott a pálya. Tanulással elérheted, hogy valaha kellemes élményeket ébressz a hallgatóidban. Mindenképpen fordulj tanárhoz, hiszen minden jó énektanár tudja, hogy az éneklés tanulható. Most tartózkodj a szerepléstől, de ne félj a szakemberek elutasításától
2009. nov. 29. 21:41
Kapcsolódó kérdések: