Ezt az elektromos cigarettát megéri megvásárolni?
Ez jó készlet és olcsó, de attól függ, mennyi rendes cigit szívsz.
A 650-es aksi elég keveset bír, de a patron (CE5) tökéletes választás, ráadásul mindenhol kapsz hozzá alkatrészt is.
Ha erős dohányos vagy, akkor minimum 900-as aksit javaslok, vagy vegyél két ilyen 650-est, hogy egész napra legyen.
Kell még venned folyadékot hozzá, és már használhatod is.
Meg vegyél egy tartalék porlasztót is, mert pár hét alatt kiég, akkor is, ha időnként takarítod. A patron szétszedhető és a porlasztó egyszerűen cserélhetó
Köszönöm szépen! :)
Nem vagyok erős dohányos, pár szállal beérem egy nap. Hétvégén pedig nem is szívok egyáltalán. :))
A porlasztó vagy patron cserevel lesznek gondjaim szerintem, vagy a tisztitással, de majd megnézem ennek módját videóban.
Veszek hozza par liquidet es egy tartalék porlasztót akkor. :))
Köszi!! ;)
Ezen az oldalon, amit néztél, a porlasztó "kazán" néven fut.
Normál ellenállásút (2,4 ohm-ost) vegyél tartaléknak.
A fűtőszál csere (amit az előző válaszoló írt) nem olyan egyszerű, tudni kell ellenállást mérni, az elején ne kísérletezz vele.
A kazáncsere viszont pofonegyszerű, annyi mint egy villanykörte cseréje. A rosszat kitekered, az újat meg be. Inkább arra keress videót, hogy hogy kell pár naponta tisztítani a patront, akkor tovább bírja a kazán.
Köszönöm! :)
És azt tervezem, hogy veszek 3 féle ízű folyadékot.
Ezt a patronba kell tölteni, ha jól tudom.
A kérdésem az lenne, hogy a patronba csak akkor tudom kicserélni a folyadékot, ha már a másik (amit beletöltöttem) kifogyott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!