FL Studionban van zengetés (sustain) opció?
Legegyszerűbben úgy is kell...ne azt nézd, hogy hogyan néz ki maga a "kotta" a piano rollban, hanem a hangzását!
Persze ezt meg lehet oldani már magában a pluginben (ha támogatja), de akkor az összes lekottázott hangra érvényesülne a sustain.
Ezek csak alapesetek, ha kicsit komplexebb megoldásra gondoltál, nyugodtan írj :)
A pluginben meglehetne oldani, de hát az úgy nagyon csúnya, minden leütött hang zeng a háttérben.
Persze a vizualitás nem befolyásolja hangzást tudom én, de talán úgy egyszerűbb is lenne, ha nem kéne minden hangot meghosszabbítanom az ütem végéig.
Vagy, ha kreatív vagy, akkor csinálhatod úgy, hogy egyszerre 2 ugyanolyan plugin van nyitva és csak az egyikben növeled meg a sustaint.
Így már csak szelektálnod kell, hogy melyik az a hang, amit így illetve úgy akarsz megszólaltatni.
Remélem sikerül. 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!