Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem tudok donteni . Mennyek...

Nem tudok donteni . Mennyek vagy ne?

Figyelt kérdés
Egy osztalytarsam hivott szilveszterezni es nm tudom h dontsek. 7 en mennenk akik kozul csak 2 embert ismerek .4 napra mennenk de nm tudom hogy dontsek ...egyben nm ismerek mindenkit es eleg draga is ... Szerintetek mit csinaljak ?

2013. dec. 21. 22:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Figyelj, talán már ezen kívül sosem fogsz többet otthon szilveszterezni, mert sok minden jöhet egy év alatt az életedbe ami befolyásolja a dolgokat.

De ezt akkor is neked kell eldöntened!

2013. dec. 21. 23:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Ki ne hagyd. Többiekkel meg első nap már összehaverkodsz.

Milyen program lenne ez amúgy?

2013. dec. 22. 06:28
 13/14 A kérdező kommentje:
hogyertve milyen program ? 4 Napra mennek szilveszterezni ....
2013. dec. 22. 11:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Menj, az ilyen 22 éves csávók akik otthon maradnak meg a többi élettelen ratyira ne halgass. Szerinted mi lesz jobb? 4 nap buli, vagy otthon a szüleiddel, akik lehet otthon se lesznek, mert szintén mennek vhova. 16 évesen nem hiszem, hogy elvárják a szüleid, hogy velük legyél, sőt szerintem örülnek, hogy végre lesz pár napjuk, amit kettesben tölthetnek.
2013. dec. 22. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!