Minden ember szokott kakilni az egész világon?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 00:47
2/17 anonim válasza:
Szerintem vannak kiválasztottak, akik nem szoktak.
3/17 anonim válasza:
Nem! Egy ember egyszerre mindig csak egy helyen! Képzeld csak el, ha nem így lenne, mindent elárasztana a sz@r!
Bár, ha jobban belegondolok...!
4/17 anonim válasza:
Aki csak pár percet,órát él az nem.....
és van egy olyan betegség ami miatt nem tudsz egy cső megy a hasadba és egy kis tasakba megy a "cucc"
5/17 anonim válasza:
Nem, valaki csak otthon tud, ez valami pszichés izé
6/17 A kérdező kommentje:
03:32!! Ugye!!!!! Ezt én is így gondolom! Nem tudom elhinni egy rakás emberről, főleg jópár nőről, pláne aki szép és híres!
2009. nov. 26. 10:23
7/17 anonim válasza:
Te hülye vagy...
Képzeld mindenki szokott még fingani és büfögni is. Még a szép és híres emberek is.
8/17 anonim válasza:
a szép,híres emberek is EMBEREK -.- azelőtt közönséges emberek voltak,semmi több.hiába taszító elképzelni egy szép nőn,márpedig ő is KAKIL ...
9/17 anonim válasza:
lol :DD
ezen én is szoktam gondolkodni :DD
egy csomó embert nem tudok elképzelni sz@rni :"DDD
egyik percben még ott tipegnek-topognak a magassarkúban, később meg a wc-n erőlködnek :DD
de azért ők is sz@rnak, fosnak, finganak, böfögnek, hánynak stb.
10/17 anonim válasza:
ez poénnak tökéletes, komoly kérdésnek nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!