Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a hozzám illő munka/állás?

Mi a hozzám illő munka/állás?

Figyelt kérdés
Egy lány vagyok aki szeret táncolni és sportolni. Drámázom, de nem azért mert színész szeretnék lenni, hanem hogy legyen önbizalmam, és ne féljekemberek elé kiállni. Szeretek és jól is rajzolok. Szeretem az állatokat. Matematikában és magyarban is jó tanuló vagyok. Inkább reálban vagyok jobb. Kb. ennyi rólam. :D Na szerintetek??
2013. dec. 21. 16:40
 1/2 anonim válasza:
Szerintem olyat, ahol nem kell felelősséget vállalni, Ahogy a szavaidból kiveszem, nem vagy vezéralkat. Inkább álmodozó, de egyáltalán nem törtető. Maradj távol a showbussinesstől. Magyarországon hiány van reálból. Ha jó vagy matekból, használd ki. Sok ember rajzol jól, de az egyéniség a fontos a rajzok mögött.
2013. dec. 26. 20:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, igazad van :)
2013. dec. 27. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!