Hogy kell? (MSN-nel kapcsolatos kérdés) részletek lent
Figyelt kérdés
Meg van már a legújabb msn,van hozzá messenger plus is, de valamit mégse értek. Msn-es oldalakon szokott lenni, hogy dekoráció a nevekhez (pl.ez: ●¸.•*¨Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ¨*•.¸●(név)●¸.•*¨Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ¨*•.¸● ), de nem tudom, hogy kell az ilyet feltenni. Próbáltam már úgy, hogy ahol a nevet be lehet írni, oda beillesztem, de nem engedi. Ehhez le kell tölteni valami programot vagy ez, hogy működik? Msn szakértők segítsetek!!!! :)2009. nov. 25. 18:21
1/4 anonim válasza:
hogy érted hogy nem engedi? nekem mindíg betette az ilyet. a ctrl+c meg a ctrl+v variációkat használod? mert a jobb egér gombos teknikával télleg nem engedi.
2/4 anonim válasza:
Én azt csináltam, hogy telepítettem a Name editor sriptet. (fél perc kb.)
Itt már engedni fogja+ nagyon cool :)
3/4 anonim válasza:
Ha viszont maradni akarsz, a jobb katt beillesztéses módszernél, akkor az ablakba, ahol gépeled valakinek az üzenetet, írd be, hogy /nick és ez után illeszd be, amit a nevednek szánsz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köcce :)
2009. nov. 26. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!