A facebook várhatóan össze fog omlani?
Ezt a cikket olvastam, de már mintha máshol is megkongatták volna a facebook vészharangjait:
Én nem haveri kapcsolattartásra használom, ezért nem mindegy, hogy mi várható a facebook-kal kapcsolatban a jövőben. Valaki esetleg tudd több infóval szolgálni? Köszönöm előre is!
Már nincs akkora népszerűsége mint az elején.
Ha lesz egy új, átlátható közösségi oldal, akkor valószínű. A google+ -nak nem sikerült, ráadásul youtube-n keresztül próbálják az emberekre erőltetni ami még inkább visszataszító.
Második válaszolónak: hát, elvileg vannak más oldalak, tudtommal ilyen a Twitter vagy a Tumblr...vagy nem? Vagy azok annyira nem átláthatóak?
Sokaktól hallom amúgy,hogy a Facebook a Twitternél jóval egyszerűbben kezelhető, és több privát szolgáltatást is nyújt. Van, aki azt mondta, hogy a Twitteren jóformán minden publikus..ez igaz?
A tumblr közösségi oldal egyáltalán? :D Én mindig csak képekkel meg idézetekkel teleaggatott, blog hatást keltő oldalakkal találkoztam.
Nem vagyok twitter felhasználó, így arról nem sok mindent tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!