Muszály ezt csinálniuk az embereknek?
Figyelt kérdés
Mostmár tényleg a végén bűnöző leszek majd.17/f Elegem van már ebből az egész sza*ból hogy megszólalok mindenki beijjed, a nők furcsán néznek rám mikor nem is ismernek mert mély a hangom, kérdezek valamit valakitől bebambul 10másodpercre aztán beszél csak,állandóan mondogatják hogy olyan vagyok mint egy robot mert olyan a hangom, vagy most mi a baj az embereknek? sovány vagyok és nem jó a mély hang mellé vagy mi a rák? helyes , módos családból származok pedig, de ez már nagyon idegesítő, tetszik 1 csaj köszönök neki az is beijjed na jol van menjenek az emberek a f***ba2009. nov. 25. 16:26
1/12 anonim válasza:
ez az írási stílus... és a szövegből tükröződő értelmi szint egyenlő egy fatuskó értelmi szintjével... pontozz csak le nagyokos, semmire se viszed, ha ilyen debil vagy ...
2/12 A kérdező kommentje:
Kösz, szépen a düh legalább erőt ad
2009. nov. 25. 16:36
3/12 anonim válasza:
az irási stílusod alapján kiderül minden
4/12 anonim válasza:
Szerintem tök jó a mély hang... én nem tudom mi bajuk lehet vele, biztos az a gond? Nem vagy valami ijesztő izmos kopasz extrém gyerek aki mindig morcosan néz?:D
Hát ha nem akkor nem tudom mit lehet tenni, dobj össze egy együttest, a mély hang biztos nyerő lenne, legfeljebb képezni kell még:D
5/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az írási stílusod alapján kiderül minden , haha bunkó fa* szerinted mért így írtam, nagyon ideges vagyok,az olyanfélék mint te meg csak hallgassanak elfele.
2009. nov. 25. 16:39
6/12 anonim válasza:
milyenfélék? én vagyok a normálatlan, akit körülvesznek az emberek, és semmi bajom nincs a kapcsolatteremtéssel? jajj ne fárassz már...
első voltam.
7/12 A kérdező kommentje:
Ha ennyire körülvesznek az emberek, akkor tudnod kéne hogyha az ember ideges akkor bármi kijöhet a száján ...boccs, amúgy meg vannak haverjaim kb 12, és csomo ismerős is rokon stb nehogy azthidd hogy valami csatornalakó vagyok
2009. nov. 25. 16:52
9/12 anonim válasza:
Számomra logikusnak tűnik, hogy hangképzéssel a beszédhang magasságán, hangszínén is lehet változtatni. Ha az énekeseknél olyan magától értetődő. Gondolj bele Zoltán Erika korábbi cincogó énekhangjára, és mélyen búgó beszédére, vagy a másik Szekeres Adrienn: mélyen énekel, és beszédben cincog...Vajon ez az ellentét miért van? Szerintem hangképzés.
10/12 anonim válasza:
Én meg az olyanokat utálom mint te, IDIÓTA. Ezen ennyire fel kell húznod magad, másnak ezerszer nagyobb problémái vannak. Arra esetleg nem gondoltál, hogy azért néz rád mindenki furcsán mert 1 idegbeteg idióta vagy? Na húzz el gyorsan a háziorvosodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!