Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi számít már internetfüggőség...

Mi számít már internetfüggőségnek?

Figyelt kérdés
Heti 2-3 óra már az? Ez abból áll, hogy email-eket nézek, iwiw, facebook, ez az oldal, nagyon ritkán hírek. Minden nap 10-15 perc, de van ogy fél óra is elmegy... Úgy érzem meg tudnék nélküle lenni, de évente 80-100 órát netezem. Szerintem ez sok, ezalatt lehetne vmi normálisabbat is csinálni. Vélemények?
2009. nov. 25. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Az cseppet sem sok, biztos hogy nem vagy függő. Én naponta minimum 15 órát netezek. És nem tartom magam függőnek:D
2009. nov. 25. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Én egyet értek az elsövel :D
2009. nov. 25. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
de függő vagy ne netezz két napig,de ne úgy hogy pl nem kapcsolod be hanem add oda a modemed egy haverodnak,hogy fizikailag ne tudj hozzájutni!a drogosok is azt mondják mindig akkor állok le amikor akarok de ez nem így működik.
2009. nov. 25. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
A függőséget nem az határozza meg hogy mennyi időt vagy a neten hanem hogy mennyi időt bírsz ki nélküle :D
2009. nov. 25. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Például az amikor már azt is megnézed a youtube-n, hogy hogyan gyorsul a V43-as mozdony.
2010. júl. 30. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!