Szerintetek fehér lesz idén a karácsony? Mire tippeltek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 15:22
2/7 A kérdező kommentje:
Igen én is azt szeretném!:)
2009. nov. 25. 15:30
4/7 anonim válasza:
Hát ha azt nézzük, hogy ma olyan "meleg" volt, hogy pólóban rohangáltam, akkor én nem nagyon hiszem, hogy fehér lesz.
5/7 anonim válasza:
nem lesz az tuti és ha így haladunk már nem sokszor fogunk havat látni, mivel egyre melegebb van egész évben, mint néhány évvel ezelőtt és ez már csak egyre rosszab lesz sajnos, pedig fehér karácsonynál szebb nincs! Akkor igazi a karácsony ha van hó (szerintem).
6/7 anonim válasza:
15 vagyok . És kb 1,2,3,4 éveskoromra nem emlékszem de a többin is ha 1 szer volt szal szerintem msot se lesz:D
7/7 anonim válasza:
Nem, pedig örülnék, ha téli szünetben kiesné magát, aztán hagyna a következő karácsonyig (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!