Melyikkel postázzak külföldre? Nemzetközi Elsőbbségi, vagy Nemzetközi EMS Gyorsposta?
Ebay-en adnék el pár dolgot és megbízható,gyors szállítást szeretnék választani.Ha ti is adtok el ebay-en valamit,hogyan postázzátok?
Köszi
30/L
nem is a gyorsaság a legfontosabb( bár az is),hanem hogy megbízható és nyomonkövethető legyen.úgy rémlik,hogy a nemzetközi elsőbbségiben nincs nyomkövetés,mert nem írja,viszont az EMS-ben van,és ez fontos.
Szerintem is a Nemzetközi EMS-t választom,köszi szépen :)
Az meg,hogy drága,szerintem nem baj,mert úgyis a vevő fizeti.
Az meg,hogy drága,szerintem nem baj,mert úgyis a vevő fizeti.
En a net vasarlasnal mindig fontosnak tartom a postai koltseget,
én is.....minél drágább a posta( elsőbbségi,vagy nyomonkövetős,stb..),annál biztosabb és biztonságosabb.Továbbá egy külföldinek a magyar 12 ezer forint szinte "ingyé" van...nem magyar aggyal kell gondolkodni.
én,ha külföldről rendelek magamnak,mindig olyan eladót választok,aki a fent említett paraméterekkel postáz.És érdekes,hogy amíg nekem kb 12 ezer lenne,hogy ÉN elpostázzak valamit külfödre,addig NEKEM KÜLFÖLDRŐL még a legdrágább posta is kb 5 max 6 ezer...az semmi.Szóval ennyit a magyarokról :)
Amúgy nagyon bejött a Nemzetközi EMS,szuper gyors és megbízható!Magyarnak drága,külföldinek normál.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!