Fogadóirodáknál pl BET365 korlátozzák e a maximum tétet?
Egyéni korlátozás nélkül is van minden inden irodánál, minden eseményre egy maximum tét. A bet365-ön ezt fogadás előtt meg tudod nézni. Ha ezzel a módszerrel játszol, biztosan nem fognak személyre szabottan korlátozni, hülyék lennének, mivel a fogadó számára ennél biztosabban vesztes stratégia nem létezik. Előbb vagy utóbb be fog következni egy olyan széria, amikor 10-15 meccsen keresztül nem lesz döntetlen. És ennél még bőven lehet hosszabb is. Számold ki, hogy 500 Ft indulással a 10. fogadásra mennyit kell tenned. És ha nyersz, akkor pár ezer Ft-ot, ha vesztesz, akkor... Nem kell elhinned, hogy létezik ilyen hosszú sorozat, próbáld ki.
De ha van annyi pénzed, hogy akár a 10.-et is megtedd, akkor könnyen használhatsz olyan módszert, amivel rizikó nélkül biztosan nyersz. Ha ez érdekel, akkor keress rá a sportbefektetés szóra.
Értem, középmezőnybeli csapat. Akkor nézd meg a jelenlegi NB1 tabellát: 8. Lombard FC. Szerintem annál középmezőnybelibb csapat, amelyik éppen a 8., nem nagyon létezhet. Átlagban a 8. meccsei lettek döntetlenek, de nem arányosam oszlik el a sorozat, volt egy olyan szériájuk, ahol a 11. Most mondhatod azt, hogy miért pont ezt a csapatot választottam, miért nem a 9. Honvédot, amelyiknek 5 döntetlenje van, vagy hogy miért magyart, miért nem külföldit... Lényegtelen, hogy melyiket nézed, az számít, hogy megtörténhet ilyen. És innéttől ez szerencse kérdése.
Szerencse kérdése, hogy nyersz-e 350.000-t (sőt, ebben a példában akár 750.000-t) vagy buksz a 11. meccs után.... mennyit is? Ennyit: 1.023.500 Ft. A következő tét pedig ennyi lenne: 1.024.000 Ft.
Nekem ez sok kockáztatni, de persze, a te pénzed, a te dolgod. Nem akarlak lebeszélni róla, csak a tényeket írtam le, matekoztam kicsit.
Gyerekek! Ez a stratégia hibátlan.
1.: ismerni kell a csapatot, amire raktok.
2.: Nagy csapatok ellen a fogadást kihagyni
3.: ez a legfontosabb: LEGYEN BIZTONSÁGI KERET! Matematikailag az alaptét 31szerese.
Kevés lóvéval tuti bukó.
Viszont akinek van a számláján min egy 7 számjegyű összeg, annak akár ez a stratégia biztosíthatja a megélhetést. Nekem elhiheted :D
MB1 az ratyi, inkább francia1-2, bundes 1-2, seria a-b
Az elgondolás jó, de hosszútávon biztos belebukik az ember, pár éve volt a spanyoloknál a Rayo Vallecano, az első vagy második fordulóban x-eltek, utána meg csak valamikor áprilisban, csak ha decemberben kezded el rakni a februárt meg sem éli a pénztárcád, 25-ös sorozat volt. És azt mondták hogy a nagyok elleni meccset kell kivenni?
Nem vagyok benne biztos ki ellen (Valencia v Sevilla idegenben), de úgy jött ki a lépés hogy 4 feletti oddsal jött az X hazain meg elég kicsi volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!