Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Simon Elekes: Tökéletes kémia...

Simon Elekes: Tökéletes kémia trilógia vagy Jennifer Armentrout: Obszidian/ Ónix?

Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 17:18
 1/3 Twilighter1 válasza:

Hú, nehéz döntés.

De mivel az Obszidiánban és az Ónixban csalódni fogsz ezért ajánlom figyelmedbe a Tökéletes Kémiát mert az a kedvenc könyvem ♥

2013. dec. 22. 19:40
 2/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem fogsz csalódni az Obszidiánban. Vicces, nem csöpögős és mégis romntikus, és nem a tipikus összevesznek de a könyv végére összejönnek történet és nem mellesleg van benne egy kis akció is. Az Obszidiánt válaszd;)
2013. dec. 28. 14:18
 3/3 anonim válasza:
Hűűű. Én mind a kettőt imádom. Az elmúlt két hónapban olvastam ezeket. A tökéletes kémia... nem mondom, hogy sablonos, inkább csak olyan elolvastam, egy hétig rágódom rajta (alap), és szuper, hogy elolvastam és nagyon tetszik, de nem nagy durranás. Viszont az Obszidián egyáltalán nem sablonos. Nagyon imádom, nem is bírtam várni, rögtön elkezdtem olvasni neten az Ónixot is, és pont egy órája fejeztem be, és teljesen kikészülök, hogy még nem jött ki az Opál magyarul, szóval vagy megőrülök vagy elkezdem angolul, mert isteni! (Lehet, hogy csak a friss élmény teszi, de) ha választanom kéne: inkább a Luxen-sorozat (Obszidián, Opál,...)! Remélem segítettem! :)
2014. febr. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!