Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha vaterán/teszveszen megveszn...

Ha vaterán/teszveszen megvesznek valamit akkor szerintetek kinek kell kire ráírnia először?

Figyelt kérdés
Szóval a vevő írjon emailt vagy az eladó? Kinek a kötelessége kezdeményezni a kapcsolat felvételt?

2013. dec. 16. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Én szoktam először írni. Akkor is, ha eladó vagyok és akkor is, ha vevő.

RÁírni. E-mailt írunk, és nem ráírunk.

Nincs ilyen, hogy kötelező.

2013. dec. 16. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kell írogatni különösebben szerintem, az eladónak kell küldeni az utalási adatokat.
2013. dec. 17. 09:46
 3/3 anonim ***** válasza:
én az eladónak írok egy emailt, miután a vatera elküldte nekem az eladó email-címét, és közlöm vele a fizetés módját, a lakcímemet, az utalásom idejét stb. 90%-ban én vevő vagyok ott. Sajnos nagyon sok szélhámos eladó van, akik nem a meghirdetett árut adják, csak valami selejt, utánzatot. (pld klóntelefonokat , almás tipus, kínaikat, vagy BMW mobiltelókat, amikben nincsen magyar nyelv és nem is lehet magyarosítani őket. 7 db-os ágyneműhuzat,m ami cafatokra esik szét egy hét után. stb.
2014. jan. 3. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!