Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hoy vehetném rá a szüleimet...

Hoy vehetném rá a szüleimet hogy könyvet kapjak mikulásra?

Figyelt kérdés
mert azt mondják mindig hogy haggyam már abba h a köynvről beszélek...
2009. nov. 24. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
ha a twilightról beszélsz, akkor én is azt mondanám hogy hagyd már abba. :) amúgy sehogy, ha ők nem akarják, akkor nem kapod meg.
2009. nov. 24. 20:00
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Sztem örülniük kéne,h szeretsz olvasni és nem ülsz egész nap a TV meg a szgép előtt.Ha konkrét könyvről van szó,akkor érvelj mellette,h miért szeretnéd,miért lenne hasznos neked.
2009. nov. 24. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
GOndolom, már kamasz vagy, de szerintem írj a Mikulásnak, ahogy kisgyerek korunkba tettük mindannyian. Tedd ki a levelet a kipucolt csizmádba az ablakba :) Jót nevetnek majd és rájönnek, hogy tényleg szeretnéd azt a könyvet. :)
2009. nov. 24. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Ragassz egy papírt az ablakra,hogy kedves Mikulás a ....című könyvet szeretném megkapni.Majd kirakom a cipőmet.Köszi.aláírás.
2009. nov. 24. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Bárcsak az én gyerekeim kérnének könyvet, akkor is rohannék megvenni, ha nem lenne mikulás!... :-[

Szerintem úgy vedd rá őket, hogy "írj levelet a Mikulásnak" és ezt a levelet rejtsd el a szüleid zsebébe (lehetőleg ahol azonnal megtalálják!)...

Lehet fokozni is : írj sok-sok levelet, és minden zsebükbe, táskájukba tegyél egyet! :D

2009. nov. 24. 20:18
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!! :D

kedves 1. válaszolóaz alkonyat megvan tehát nem azt!

2009. nov. 25. 16:09
 7/7 Andi ;) válasza:
Érvelj, hogy miért szeretnél könyvet, és neten mutasdd meg nekik, hogy hogyan néz ki, és mondd el nekik, hogy miről szól...;)
2013. ápr. 22. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!