Hol tartjátok a mobilotokat?
Figyelt kérdés
Zsebben, táskában?2009. nov. 24. 08:06
1/19 anonim válasza:
Zsebben, övtáskában, kabát belső zsebében...
4/19 anonim válasza:
táskában és ha nincs nálam táska, akkor a zsebemben.
5/19 anonim válasza:
Táskában, ha nincs nálam táska akkor zsebben.
6/19 anonim válasza:
Mindig a jobb zsebben, bár mostanábn a kabát belső zsebében
7/19 anonim válasza:
Én nő vagyok,és tapasztalatom szerint a nők nagy többsége a táskájában tartja a mobilját!!Én csak akkor teszem nagy ritkán a kabátzsebembe,ha valamilyen fontos hívást várok,és egyrészt meg szeretném hallani(pl.a villamoson hangzavar van),illetve hogy kéznél legyen!!A férfiak többsége hordja a zsebében,többnyire nadrágzsebben.
8/19 anonim válasza:
En is no vagyok, de a zsebembe hordom a telefont, az ismeroseim is. Kedves elozo nem kell a noket egy kalap ala venni.
32/N
9/19 anonim válasza:
táskában és ha nincs nálam táska, akkor a zsebemben.
10/19 anonim válasza:
Szintén a zsebemben tartom a mobilom,már ha magammal viszem.Kicsit feledékeny vagyok és általában itthon hagyom:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!