Tudnátok segíteni művésznév választásban? Nem feltétlenül konkrét névre gondolok, csak segítséget kérnék, hogy mi alapján nevezzem el magam?
Figyelt kérdés
Rajzolok, grafikázok, lány vagyok.
Gondoltam olyanra, hogy rövid legyen, amit egyszerű és gyors leírni, könnyen megjegyezhető.
A másik gondolatom ennek az ellentétje:szerintem szépen hangzik, ha a két tag alliterál egymással, például:
Petronella Petrol,Amanda Amaranth, ilyesmi... Csak félek, hogy az ilyesmi túl hosszú és könnyen felejthető lenne...
FONTOS: ne legyen túl gyakori, nem szeretném, hogy olyan legyen, mint más több100 embernek!
2013. dec. 12. 15:57
2/2 anonim válasza:
az már foglalt,mert az már az osztálytársunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!