üdv! Az a kérdésem van hogy ezt hogy tudom lejátszani. (codec pakk) dvdrip. Mp4 bővebben lent?
Figyelt kérdés
van egy 700mb-os dvdrip mp4 formátumu file-om amit nem tudok lejátszani illetve egy két lejátszó program mint pl: vlc,media player home clasic,real player.. ezeken kivül mások mint pl:windows media player vagy társai.. egy hibaüzenetet adnak:(A Windows Media Player nem tudja lejátszani a fájlt. Lehet, hogy a lejátszó nem támogatja ezt a fájltípust, vagy a szükséges kodek nincs telepítve a számítógépre.) ami sajna tévedés mert a legujabb legnagyobb codec-et raktam fel ez tuti... biztos hogy ez tudja amit kell ugyhogy ezt a lehetöséget már biztosan kizártam...más program mint pl:vlc. ugyan lejásza de ugy hogy ilyen össze vissza csikok szinek és hangok vanak majd a lejátszó kifagy. a formátumra hagyatkozva sok mindent probáltam pl átirtam total commanderben mp4 röl avi-ra és igy több is lejátszotta de sajna ugyan ugy... total commander nézökéjében a file elején (mert már ijenek nézegettem szánalmamba) egy elég furcsa dolgot találtam miszerint: persze összevissza betüket meg stb de egy olyan internetes linket is amelyben video lock (furcsaságok voltak) kifejezés ált meg is néztem a linket böngészöben de nem talált. megnéztem más dvdrip mp4 formátumot ugyanigy nézökében és egészen más volt az eleje... gondoltam (ez egy naiv ötlet) megprobálom átirni és kicsréni a file elejét de ekkora filt semmilyen szövegszerkesztö nem nyit meg.ugyhogy erröl ennyit :D nagyon több ötletem már nem volt... iletve itt megkérdem hátha tud valaki segiteni hogy ezt hogy lehet decodolni...ha valaki tud segiteni vagy tud valakit aki ért ezekhez és szól neki azt nagyon megköszönném mert ez számomra fontos lenne és már belefáradtam a kitaláciojába... elöre is köszönom2013. dec. 12. 15:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!