Nagyon szeretem a veterán járműveket csak nem tudom hogy milyet vegyek! Szerintetek melyik a jobb? Skoda 105 vagy lada 1200,1500! Leírnátok hogy mit gondolok a skoda és a lada gépkocsiról?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 21:17
1/5 anonim válasza:
Ezek egy kalap sz@rt nem érnek mint veterán!
Akkor inkább vegyél valami régi Csajkát vagy valami ahhoz hasonló gépet!
2/5 anonim válasza:
A Lada alapvetően jobb konstrukció volt a maguk idejében, de ha az alapján akarsz választani, hogy melyik a "jobb", akkor szerintem rossz úton jársz. Használós kocsinak igazából már nem, vagy csak nagy kompromisszumokkal alkalmasak az ilyen 30 év körüli szoci gépek. Ha meg hobbiautónak akarod, akkor nem mindegy, melyik a jobb? Úgyis a hangulata a lényeg az egésznek, azt kell venni, amiben jobban érzed magad. Nekem pl. a 105-ös Skoda nem kéne, de egy 100-ast bármikor elfogadnék. Egyszer volt már olyanom, és nagyon király volt. Szóval csak azt akarom mondani, hogy ne észérvek alapján dönts, ha veterán hobbiautót akarsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2013. dec. 11. 17:32
5/5 anonim válasza:
lada 1500-at vennek(olyanom is van), egyszeru a javitasa, alkatreszek olcsok, es kaphatok minden mennyisegben, es ujabb mint az 1200-as es jobb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!