Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok gyerekeknek színes...

Tudtok gyerekeknek színes kontaktlencsét?

Figyelt kérdés

egy kék színű kontaktlencsét szeretnék venni,csak nem találok sehol.Igazából barna szemem van,de én kék színűt szeretnék.Aki tudja hol lehet ilyet venni az megmondaná?Előre is köszönöm a válaszokat.:)

11/L

2013. dec. 10. 20:03
 1/7 A kérdező kommentje:
Na,nem jönnek válaszok?
2013. dec. 11. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
google -->színes kontaktlencse rendelés
2013. dec. 12. 17:05
 3/7 A kérdező kommentje:
amint írtam nem találtam gyerekeknek,de úgy látszik hogy egyesek ne tudnak olvasni:/
2013. dec. 12. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Amint látom egyesek nem tudják értelmezni, hogy nincs olyan, hogy gyereknek. A színeseknél egy fajta van, az hordja gyerek, felnőtt..
2013. dec. 12. 17:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó akkor legalább írd azt,hogy nincsen gyerekeknek,de ne azt,hogy google meg ilyesmi...Mert ott néztem meg először de tök mindegy...
2013. dec. 12. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Leírtad, hogy nem tudod, hogy van e külön gyerek? Nem... akkor meg mit pattogsz...
2013. dec. 12. 18:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem pattogok,de én azt kérdeztem hogy valaki tud-e gyerekeknek kontaktlencsét,erre azt válaszolod,hogy google.....Én ezekre a válaszokra szoktam felhúzni magam,mert ha egyszer azt mondom nem találok akkor mi értelme ennek a válasznak?Na mindegy én itt befejeztem,nem szeretek veszekedni...
2013. dec. 13. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!