Van olyan betegség hogy nem érzem hogy éhes, szomjas vagyok, csak ha már nagyon-nagyon éhes?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 18:18
1/8 anonim válasza:
Szerintem mint betegség, nincs ilyen, legfeljebb sok dologra figyelsz és a tényt hogy éhes/szomjas vagy csak később veszed észre. Velem is mindig így van és nem vagyok beteg. Csak kórosan sovány. :D
2/8 Lelenc Kutyamentő válasza:
Igen. A leptin nevű hormon normális körülmények között alvás közben elnyomja az éhségérzetet. Ha túl magas e hormonszint, az éhségérzet a normáls életvitel mellett sem alakul ki.
Egyébként friss kutatás szerint a hipotalamusz egy része felelős az éhségérzet szabályozásáért.
3/8 anonim válasza:
Mit kell tenni,hogy kevesebb leptinünk legyen?
4/8 A kérdező kommentje:
Első te hány kiló vagy/milyen magas?
2009. nov. 23. 19:37
6/8 A kérdező kommentje:
hát az nem sok tényleg ja és a korod? én mondjuk 180/50 :\
2009. nov. 25. 17:14
7/8 anonim válasza:
én is csak naon ritkán érzem, h éhes lennék.....s mégis hizok xD... 170/75 :S
8/8 anonim válasza:
Én se szoktam éhes lenni, csak nagyon ritkán. Már voltam emiatt orvosnál is, azt mondta hogy mozogjak, sportoljak és egyek savanyút pl. uborkát stb. Am ez már régóta így van hogy nem vagyok éhes, több éve. Én is elég sovány vagyok (175/50). Örülök hogy sorstársakra találtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!