Újságcikk ÖKO karácsony címmel, segítene valaki?
Oldalt nem találtam, de még általánosban rengetegszer írtam suliújságba, szóval remélem nem mondok hülyeségeket:
- először is beszélj arról, hogy karácsonykor nem kell feltétlenül több tízezer forintot haszontalanul elkölteni, szólj vmit a hasznos ajándékokról, bla-bla...
- Adj tippeket, hogy ha pédául a bon-bonos dobozokat lefestik és abba teszik az ajándékot, nem kell csomagolópapírra költeni, vagy a rengeteg felhalmozódott papírból papírmasé ajándékot csinálnak. (itt szeretik a tanárok, ha megjegyzed, hogy ez többet ér, minthogyha veszel vmit DD)
- és a végén jegyezd meg, hogy persze az idei karácskor felhalmozódott hulladékokat fel lehet hasznosítani jövőre :)
Amit mondok nem hülyeség, tavaly országos versenyt nyertem csapatban aminek az öko-cucc volt a témája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!