Gimiben hogy lehet ügyesen és lebukás nélkül puskázni?
Én anno mini-könyvecskéket csináltam, egész mesterművek készültek :)
Hasznos, mert nagyon sok információ belefér is kis helyen elfér ( na meg azzal is tanulsz, míg írod).
Egy kb. 2*3 centis dologra gondolj, a bal kezedben simán elfér és még lapozgatni is tudod feltűnésmentesen.
Mondjuk én már egyetemista vagyok, szóval nem tudom a gimidben mennyire engedik meg, hogy az asztalon hagyd az innivalót... Legépeled a puskába szánt dolgokat (minél többet rövidítesz annál jobb), aztán 5-ös betűméteren kinyomtatod, leszeded az üdítőd (legjobb a kóla üveg) szalagját, beleragasztod a kivágott puskát és visszaragasztod ugyanúgy... Javaslom ne az egész felületre ragaszd a puskát, hanem csak az egyik oldalra, ami feléd fog nézni, mert a másik oldalról ha a tanár cirkál, kiszúrhatja....
Nekem eddig bevált.
Vagy megírod a puskát, a zoknid belső felébe csúsztatod de csak annyira hogy az információt ne takarja, és ha úgy ülsz, hogy a bokád a térdeden van, lehet másolni. Ha meg jön a tanár, egy laza mozdulattal ráhúzod a nadrágod. (értelemszerűen csak hosszú gatyával működik)
Nem hosszú gatyás időszakban a póló aljának belső felére is lehet ragasztani, azt is csak fel kell hajtani. Ezek azért jók, mert a pad alatt van a puska, nem látszik semmiképpen.
KÖSZÖNÖM ÉS KÖSZÖNÖM!
TÉLLEG SOKAT SEGÍTETTETEK!
:)
EZ AZ ÜVEGES NEM TŰNIK FEL HA MÁSIK PAPÍRRA NYOMTATOM?
a tv2 maggelánjában mutattak egy ismit.Vann a hagyományos mód ugye vagy hogy cetliket irsz be rakod a toltttarüdba és mintha keresnél valamit,és közbe megnézzed.
Itt is vannak jó 5letek:
jelzzem énis szoktam de csak hagyományost és ha nagyon fontos.Tárgyak is vannak mint pl:léuer pix,füllhallgató és telefonon mondják neked.Rem segitettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!