Werte kérdése:
Erkölcsi bizonyítványt megkaphatom?
Figyelt kérdés
Volt 4 éve egy szabálysértési eljárás, ahol 5 ezer Ft-ra büntettek. Ettől függetlenül kaphatok erkölcsi bizonyítványt? milyen árban kóstál az igénylése?2009. nov. 23. 15:09
1/1 anonim válasza:
Csak bűncselekmény elkövetése szerepel az erkölcsiben tehát a szabálysértés miatt kaphatsz. Nekem is volt már jó pár szabálysértésem (gyorshajtás tilosban parkolás stb) Szal ettől még fogsz kapni nyugi. Postán tudod igényelni ha jól tudom 3000Ft. ellenében. (de nem emlékszem pontosan rég volt már h kértem) Kb 1-2 hét amíg kipostázzák és 3 hónapig érvényes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!