Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sürgős, aki volt már pályakezd...

Sürgős, aki volt már pályakezdő és felmondott írnia, vagy segítene?

Figyelt kérdés
8+4 hónapos pályakezdőn vagyok előtte voltam ezen a 9 naposon. A főnököm köztudottan nem tart igényt az utolsó 4 hónapra, vagy részmunkaidőre, elég semmiylen pénzért. Muszály volt munkát keresnem mert egy nagy tartozást hárítottak rám, ezért jött ez. de most kaptam sürgősbe egy jó munkahelyet Pest környékén, próbálok felmondani de nem engedi 30 naapig itt tartana, addigra lveszíteném ezt a munkalehetőséget és február elején mikor lejár az állami támogatásom pofára esés lenne. mert nem lenne vagy fél évig munkám.(érettségi) Voltam am unkaügyibe először aztm ondták, hogy nincs utalás a szerződésben akkor nincs baj, mert a munkatörvénybe is így van valahogy. Leírtam hogy a héten még dolgoznék, jövőhéten már máshol kezdenék, benyujtottam a saját felmondásomat a főnöknek, és elment(eléggé feldultan és volt egy kis összeszólásunk, valamint ő nem fog közös megegyezéssel elengedni). Aztán hírtelen hívtak a munkaügyiből hogy téves, él ez a felmondási idő, és közös megegyezéssel próbálja mami ugyebár nem lehetséges. Ha tud valaki valamit vagy járt már így segítene, már másodszor nem írja alá a felmondásomat...

#pályakezdő #sürggős
2013. dec. 9. 11:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!