Miért van az hogy félek a cigányoktól? :/ pedig nagyon utálom őket.
Az én történetem
Kb 3 éve történt, olyan helyen lakom ahol eléggé sok van.
Jöttem haza haveromtól a vasút állomáson keresztül, látom, hogy egy kislány áll a jegypénztár előtt lehetett vagy 12-13, 2 köcsög cigány meg körbe fogta és elkezték lökdösni, hirtelen megálltam és elkezdtem nézni, az egyik elkapta a táskáját elkezte cibálni és az mondta na ok kis k*rva pakolj ki, (mellesleg a 2 cigány olyan 17-18 körül lehetett), magamba végig futott h ezt nem hagyhatom elborult az agyam, felszaladtam a lépcsőn az egyiket ugy ahogy volt összekulcsolt kézzel tarkón basztam, a helyszínen ki is terült a másikat addig ütöttem mig le nem esett a földre, rúgtam ahogy csak bírtam közbe ordibáltam h rohad köcsög cigány ilyennel kezdjél aki vissza üt.
Oda mentem a csajhoz ugy megvolt szeppenve szegény h egy szó nem jött ki a száján, nem is csodálom ,aztán nagynehezen elmondta hogy épp hazafelé tartott amikor körbe fogták elkezték lökdösni és nem engedték útjára.
Nem tom miért de úgy összeszorult a szívem ahogy hebegve elmondta, látszott h félt fogtam haza kísértem.
Most kérdem én van okuk a felsoroltak alapján nem utálni őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!