Miért a GYK-ra válaszolgatsz éppen?
Figyelt kérdés
Miért nem barátokkal,ismerősökkel vagy?2013. dec. 7. 20:54
11/32 anonim válasza:
Őr, b+ te mindig melózol? :D Protestálj már be engem is oda :D
13/32 anonim válasza:
#9 Éppen az egyik 50 éves női kuncsaftod lakásán vagy?
14/32 anonim válasza:
mert nincs jobb programom, és itt emberek között vagyok
15/32 anonim válasza:
mert nagyon izgalmas az életem, és nincs kedven matekozni:)
16/32 anonim válasza:
Mert haverral találkoztam és szétfagytam kint, szóval ma már nem megyek sehova és marad a gyk.
17/32 anonim válasza:
Mert a lányokkal ilyenkor nem szoktunk csinálni semmit, a barátom meg valamelyik kocsmában ül...
18/32 anonim válasza:
Ugy volt hogy megyek bulizni de amilyen hideg van már nem volt kedvem, most már kicsit bánom mert meg akartam ismerkedni vmelyik lánnyal... a multkori hamarabb elment így nem tudtunk teloszámot cserélni, bár lehet hogy ott volt csak már tul sokat ittam. Szal bánom is meg nem is, hogy itthon maradtam.
20/32 anonim válasza:
mert tegnap befejeztem, a diplomamunkám, aztán buliztam is ahogy kell, most meg arra várok, h beérjen anyukám vonata és elmehessek érte :D és igen jobb lenne addig szexelni, de erre maximum magammal van per pillanat lehetőségem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!