Vélemények az X-Faktoros műsorvezetőkről?
Szerintem az Ördög Nóri meg a Balázs sokkal jobb volt.
Az Istenes Bence próbàlja erőltetni a humort mert ő humoros fiúnak érzi magát pedig kicsit se az. A Lilut meg haggyuk inkább.
Ördög Nórától úgy általánosságban falra mászok. Nincs tőle átlagosabb nőszemély a médiában, ez a kirúzsozott kisfiú imidzs pedig egész egyszerűen gusztustalan.
Balázsnak szerintem a Balázs Show állt a legjobban, pláne amikor helyretette a sok tróger fejét. Szerintem benne sokkal több van, mint amit magára erőltet. Ez a műanyag kornyikálós valóságshow max. az olyan személyiségjegyeket nélkülöző szürke egyedeknek kedvezett, mint Ördög N. Az X-faktor műsorvezetőjének lenni szinte semmi kreativitást nem igényel.
Istenes Bence aranyos és nagyon próbálkozik, de az a folyamatos művigyor elképesztően kiábrándító. Egy műsorvezető nincs manapság, aki fel merné vállalni az egyéniségét.
Lilu meg csak Lilu. Egy rövid, szőke hajú, madárarcú, hideg jelenség. Nagyon nem tartozik a kedvenceim közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!