Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki van még itt ilyenkor és miért?

Ki van még itt ilyenkor és miért?

Figyelt kérdés
És hány éves vagy? Anyukád mit szól hozzá? Nem lesz holnap suli, meló? Nem vagy álmos?:D
2009. nov. 23. 00:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Én imádom ezt az oldalt.Egyszer mikor naon depis voltam leültem a gép elé és beütöttem googlba h "mit tegyek h jobb kedvem legyen"

Azota rá vok kattanva erre az oldalra.

Olyan jo érzés másokon segiteni és h mások is segitőkészen válaszolnak .

nő .35 / se suli se meló holnap .Hm de jó !!!

sokáig fent birok lenni csak fel kelni n kelljen !

2009. nov. 23. 01:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is rá vagyok kattanva az oldalra.Én nem megyek egész héten be a sulimba(egyetem) most úgy döntöttem,megvan rá az okom.Anyukám alszik,úgyh nem szól hozzá semmit,majd fog károgni ha felébresztem:D De ő holnap úgyis megy dolgozni.Én meg majd tanulok.Amúgy azér vagyok még fel meeerrt... Nemtom:D Tök jó ilyen sokáig fellenni,nem?:D Am 19/L vagyok.
2009. nov. 23. 01:48
 3/5 anonim ***** válasza:
15 éves vagyok. És hót ideg. :@ Azért vagyok fennt. Már most majd bealszok. Nem tom mi lesz hnap a suliban, de ez érdekel most legkevésbé. Anyuék meg már rég durmolnak.
2009. nov. 23. 02:01
 4/5 anonim ***** válasza:

A parom fent van, es en is meg. Ha aludni megy en is megyek vele egyutt.

Olvastatok a csaladi kapcsolatok kozott azt a kerdest, hogy: elrontom vele az eletem? Vagy valami hasonlo a cime a kerdesnek. Olvassatok el, nagyon durva!!! En mar tobbszor elolvastam.

2009. nov. 23. 02:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Elszurom mellette az eletemet? Ez a cime amit olvassatok el.
2009. nov. 23. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!