Mit tegyek ha nagy a lábam?
nem lehet lekicsinyíteni.. azon állsz! az tart meg, azzal tudsz egyensúlyozni.. vagyis ha nem a természetes mérete van, akkor nem tudsz normálisan állni sem, menni sem
amúgy 44es cipőt miért kell csináltatni? van a boltban.. és hány cm vagy?
2013. dec. 6. 16:33
2/10 A kérdező kommentje:
183 centi vagyok. azért csináltattunk cipőt, hogy valami lányos cipőm is legyen.. :/
3/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de ilyen magasság mellett egy 39-es méret tiszta röhej lenne !!!!
2013. dec. 7. 07:24
hátigen, 2#es elég jól leírta:D
egyébként régen Kínában volt szokás a nemesi családoknál összekicsinyíteni a lábat... az volt az elgondolás, hogy egy kis női lábacska vonzóbb a férfiak számára... úgyhogy eltörték a lábboltozat csontjait és szépen rátolták a lábujj felöl lévő részeket... járni ugyan nem tudott olyan egyszerűen, de a kötésekben csinos és kicsi lába volt... a kötések alatt meg egy eldeformálódott, undorító láb volt, de ez megint csak mindegy..:D
csak eszembe jutott...
2013. dec. 7. 11:28
5/10 A kérdező kommentje:
öhm.. hát köszi. xd estetleg próbáltam oldalakon kutatni, de ami tényleg lenne az külföldön van, és lehet csak átverés.. szóval ezzel nem lehet annyira lazán játszani.. :/
figyelj, egy elég kemény, csontos, inas izmos szerkezetről van szó... nem lehet összezsugorítani..
olyan mintha a fejedet akarnád összenyomni...
de mit írt az a külföldi valami, hogy csinálják?
2013. dec. 7. 18:38
ne keseredj el :) én 183 cm vagyok és 44-45 ös a lábam :D az ismerettségi körömben van olyan nö, aki 186 cm és a 11 éves lánya most 170 cm, na hát nekik sincs kis lábuk :) van aki ilyen, van aki olyan. egyébként annak idején én netröl rendeltem nagyméretü cipöket, és igen a boltokban is lehet kapni Budapesten. figyelj nekem van egy fehér balerina cipöm, ami nekem kicsi lett..sajnos..sajnálnám kidobni. igaz, hogy most tél van, de ha gondolod szivesen elküldöm neked, hátha jo lenne a lábadra.
2013. dec. 8. 10:28
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Köszönöm, nincs szükségem a cipellőre, ezért igazán semmi szükség költekezni! De köszönöm mindenkinek!
Teljesen komolyan mondom, találkozhatnánk, sorra esnek ki nálam a lányok mert túl alacsonyak!!! 193 cm vagyok, fiú!! ha még cikinek érzed, ne érezd annak, ettől nem leszel kevésbé nő vagy inkább férfi!!!
2017. aug. 12. 21:37
10/10 anonim válasza:
Én fiúként 182 vagyok, csak 1 centivel alacsonyabb mint te, de a lábad az 2 számmal nagyobb mint az enyém😯
2023. júl. 2. 10:25
Kapcsolódó kérdések: