Van értelme ennek szerintetek? Vagy tök fölösleges?
Arra gondolok,hogy tavaly kitaláltam,hogy az ajándékok mellé mindenkinek csinálok egy kis kártyát.Szépen írtam mindegyikre 1-1 karácsonyi idézetet,kidíszítettem.Amikor csomagoltam be az ajándékot,a csomaghoz rögzítettem,így mindenki ezt látta meg előbb.
Azt hittem örülni fognak neki,olvasgatni fogják.Hát amit a szüleimnek csináltam az a nappaliban a bárszekrényben a poharak mögött van...talán anyum olvasta el 1-2x,mert takarítás közben megszokott nézni ilyeneket.De apum és tesóm biztos,hogy nem...
Annyi szép idézet van,arra gondoltam idén is csinálok,de nem tudom van-e értelme...
Szerintetek?ÉS ha van értelme,mivel dobhatnám fel?Gondoltam arra,hogy ragasztok rá egy kis mágnest és hűtőmágnes lesz:) Egyéb ötlet?
14,5/L
Szerintem úgy nincs értelme, ha nem értékelik. Tényleg fel kéne dobni valamivel, a hűtőmágnes nagyon jó ötlet... vagy vehetnél egy képkeretet, bele nyomtatsz egy képet és azt a kis kártyát is beleteszed a képhez a keretbe. Egy gyertyába is belenyomhatod mikor meleg. Csinálhatsz egy nagy plakátot, amire írsz egy csomó idézetet, rajzolsz rá, meg teszel rá családi képeket (most jut eszembe lehet én is megcsinálom ezt xD). De esetleg díszekként is használhatsz idézeteket... ha csinálsz szép kártyákat és kidíszíted, fel is teheted a karácsonyfára.
Nincs több ötletem. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!