Szerintetek vékony vagyok?
Figyelt kérdés
14 éves leszek és csak 40kg vagyok :// elfogadom már magam..de nagyon jó lenne hizni vagy valahogy vastagodni :// hogyan tudnék pl.: vastagodni?? én nem eszek kevéset ezek szerint ilyen az alkatom :((( vagy még várnom kéne hátha átalakuluk teljesen vagy mindig ijen maradok ?? :O :/ adjatok ötleteket és bíztatásokat légysziii :))2013. dec. 4. 18:09
1/3 anonim válasza:
Elsősorban helyesírásra kell gyúrnod és mire az tökéletesen megy addigra meglátod nőiesedni is fogsz.
2/3 anonim válasza:
ez alkat függő, valszeg sosem lesznek bazinagy melleid és hatalmas kufferod de mindenképpen nőies leszel és ne etesd túl magad, annyit egyél amennyi egészséges számodra mert emésztő rendszeri zavaraid lesznek
3/3 anonim válasza:
Szerintem ne hízz! Még fiatal vagy, sokat fogsz változni, a nagy mell meg fenék szerintem meg nem szép, de kinek mi jön be. Sőt légy büszke az alakodra, mert sokan szeretnének vékonyak lenni.(csak sajnos sok mindenkinek nem sikerül :/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!