HELP! E-mailben kellene elküldenem 4 db képet, de 3 MB-nál nem lehet nagyobb nekem meg 2 kép is 3 felett van, mit csináljak ha a kép méretének meg maradnia kell?
Figyelt kérdés
sürgős nagyon :S ma éjfélig el kell küldenem őket és nem tudok másikakat csinálni addig2009. nov. 22. 14:17
1/3 anonim válasza:
Tedd az egészet egy mappába,Tömörítsd össze winrar-al vagy winzip-el,és küldd el óriás mellékletként csatolva. A címzett meg majd kicsomagolja
2/3 anonim válasza:
XnView. Ingyenes program. A képeket mentsd le 70% vagy 80%-os minőséggel, s úgy már jó lesz. Szerintem. Nem tudom mennyire fontos a kép minősége.
22/F
3/3 A kérdező kommentje:
elég fontos mivel egy pályázatra kell.. de az elsőt megpróbálom
2009. nov. 22. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!