Ha a közelemben van valaki és éppen nagyon erősen rágondolnék akkor ő azt megérezné?
Képzeld én egyszer kitörtem a bokámat és hazasántikáltam.Anyám nem volt otthon menni nem tudtam ugyhogy már az ajtótól bemásztam a szobába az ágyra.Anyám egy jóideje nem jöütt még haza még meg arra gondoltam hogy hol a picsában van mikor jön már haza?Anyám a hazaérésem után 1 órával hála istennek hazaért.Elkezdi hogy épp beszélgetett a boltossal és hirtelen furcsán érezte magát mintha baj történt volna és amikor jött haza majdnem rosszul is lett a biciglin.Hát megérezte hogy baj van szoval vittek a balesetire.
Szoval lehet ebben a dologban valami hogyha emlegetjük meg rágondolunk lehet hofgy megérzi.
telepátia ez! van akinek sikerül (főleg aki hisz benne) uri gellernek van ilyen könyve ami ilyen dolgokról szól : siker titka
nekem még nem sikerült, de állítólag sok gyakorlással sikerülhet! meg a hit !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!