Myvipen minek kell annak örülni, ha valaki elsőnek ír kommentet?
Figyelt kérdés
Kezd idegesitteni ha teszek fel pár képet egy óra mulva megnézem őket akkor te kommentálják ilyan kis p*csák hoigy"juhúúú első komiii naddón szexösh vagy,puxó" meg egyebek. Most komolya. ez mire jó nekik?És mi az hogy szexösh? ezek nem tudnak magyarul?2009. nov. 22. 11:34
1/4 anonim válasza:
há... ha neked igy van én örülnék :D
ez azt jelenti hogy ismert vagy. xD
a szexösh-t én még nem láttam.... de ezt nem értem én se xD
2/4 anonim válasza:
Sok ember szeret minden téren első, legjobb meg leggyorsabb lenni, de én spec nem tudom, mi ebben a jó. Ezek a "divatszavak" meg tényleg elég gázak... Múltkor láttam iwiwen, hogy egy csajról azt írta a barátnője, hogy "az én best friendem láááw!!!" vagy valami ilyesmi :) Lassan ott tartunk, hogy a tizenévesek nyelvéhez külön szótárat kell kiadni :)
3/4 anonim válasza:
Az elsőzés szerintem a Napisz.arról jött, a többi meg pi.csanyelv, remélhetőleg kinövik.
4/4 anonim válasza:
Írd nekik vissza hogy: Szopásban is első vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!