Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Myvipen minek kell annak...

Myvipen minek kell annak örülni, ha valaki elsőnek ír kommentet?

Figyelt kérdés
Kezd idegesitteni ha teszek fel pár képet egy óra mulva megnézem őket akkor te kommentálják ilyan kis p*csák hoigy"juhúúú első komiii naddón szexösh vagy,puxó" meg egyebek. Most komolya. ez mire jó nekik?És mi az hogy szexösh? ezek nem tudnak magyarul?
2009. nov. 22. 11:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

há... ha neked igy van én örülnék :D

ez azt jelenti hogy ismert vagy. xD

a szexösh-t én még nem láttam.... de ezt nem értem én se xD

2009. nov. 22. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Sok ember szeret minden téren első, legjobb meg leggyorsabb lenni, de én spec nem tudom, mi ebben a jó. Ezek a "divatszavak" meg tényleg elég gázak... Múltkor láttam iwiwen, hogy egy csajról azt írta a barátnője, hogy "az én best friendem láááw!!!" vagy valami ilyesmi :) Lassan ott tartunk, hogy a tizenévesek nyelvéhez külön szótárat kell kiadni :)
2009. nov. 22. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Az elsőzés szerintem a Napisz.arról jött, a többi meg pi.csanyelv, remélhetőleg kinövik.
2009. nov. 22. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Írd nekik vissza hogy: Szopásban is első vagy?
2009. nov. 22. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!