Hol lehet mazsorett tanárnak tanulni? Milyen főiskolán?
Jajj ilyen butaságot...
A mazsorettet nem az egyetemen kell megtanulni! Én 5 évesen kezdtem a Debreceni mazsorett együttesben.A legtöbb helyen már alakítottak mazsorettegyesületeket ahol megtanítják a mazsorettezést. :) Ha pedig oktató szeretnél lenni akkor először is meg kell szerezned a tanári diplomát. Ui.: Egy jó mazsorettes oldal: www.mazsorett.freeblog.hu
Szia!
14 éve oktatok mazsorettet, Debrecenben végeztem mazsorett oktatói tanfolyamot. Másfél év, elfogadható tandíjjal és vizsgarendszerrel, képzett oktatókkal, biztosított továbbképzési rendszerrel. Szívesen adok nevet és telefonszámot e-mailben.
Kedves utolsó válaszadó!
Nem ez volt a kérdés, hanem, hogy lehet oktatónak tanulni. Mellesleg nem ennyiről szól az egész. Azt pedig megnézem, hogy hány pillanat alatt tanulsz meg forgatni, "dobálni" - ahogyan te írtad. Látszik, hogy nem mélyedtél még el a témában, mert akkor ilyet biztos, hogy nem írnál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!