Tudtok olyan kiadókat, akikhez el lehetne juttatni a saját írású történetem? Hogyan tudnám ezt megtenni?
Ha van jó sok pénzed, akkor hajrá. Hozhatod hozzánk is. Telejesen mindegy, mi van benne, legfeljebbb kimaradunk az impresszumból. Milyen terjedelmű műről lenne szó, milyen példányszám, s mi lenne az értékesítés módja?
Látatlamban azt mondom, legalább 300 ezer legyen a zsebedben.
témája: fantázia,szerelem, dráma, akció
Egy youkai (természetfeletti) lányról szól, akinek megölték a családját. A lány bosszút esküszik a tettes ellen, miközben új ismerősöket szerez, akik segítenek neki ebben. Közben megismerkedik egy tengu (szárnyakkal rendelkező teremtmény, teste emberi) fiúval, akiről kiderül, hogy a gyilkos unokája. A lány nem tudja eldönteni, hogy bízzon-e benne, viszont egy érzés arra ösztönzi, hogy maga mellett kell tartania a fiút. Itt kezdődnek a kalandok, amik még sok titokra derítenek fényt az üggyel kapcsolatban.
Elég hosszú terjedelmű, viszont pénzem nincs. Tudom, hogy fognak lehurrogni, de még csak most töltöttem be a 15. életévemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!