Www. Grando.hu/e-health-elektromos-cigaretta-keszlet-1551526473?
NEHOGY MEGVEDD!!!
Egy ramaty felesleges pénzkidobás, emiatt nem érti senki sem az elektromos cigizőket.
Ez már sokkal jobb de így is a legalapabb:
A belinkelt termékről:
Nem olyan mint cigizni, nekem ez az élmény sokkal jobban bejön mint a sima cigi! Kb akkor füstje van mint egy vizipipának. Tölteni kell, kb 1000 Ft/10 mili, erős dohányos voltam (20 szál/nap az is töltött cigi) kb 5 nap alatt megy el a 10 mililiter. Heti egyszer ajánlatos takarítani.
Nem rég vagyok aktív Ecigis, az első hónap tapasztaltait összefoglaltam egy 4-5 oldalos cikkbe, ha érdekel akkor belinkelem.
Ez az egy hónapos tapasztalatom (az én ecigim, ami néha néha előfordul az írásban, picit komolyabb mint amit fent ajánlottam neked, de funkcióban nincs (sok) különbség a kettő között):
A cigi formájú az gagyi, nincs íze, 1-2 hétnél tovább nem tart (mármint maga a test, elromlik), olyan mintha egy eldugult tollat szívnál, aki picit is ért hozzá az nem ajánlja.
Az első kommentembe linkelt oldalon nyugodt nézelődjél, voltam már a te a cipődben, tudom hogy nem sok mindent fogsz érteni, de nyugodtan kérdezz, ha nem azonnal, de válaszolni fogok. A fent linkelt ecigi tökéletesen ki fogja elégíteni a vágyadat. <-- ilyet nem mondhatok, mindenki máshogy áll hozzá a témához én már vágytam rá, hogy átálljak és nem bántam meg!
Cigi alakút biztos, hogy nem mivel:
- Nem lesz nagy teljesítménye (a méretéből adódóan egy nap többször le fog merülni)
- azok a patronok gagyik (egyik ismerősöm mesélte, hogy vannak olyanok amik félig vannak töltve, hibásak)
- az előzőpontban leírt ismerősömnek csak azért van, hogy megmutassa és ezzel biztasson hogy ne vegyen olyat senki sem
- nem lehet utána járni mi is van a patronba
- nincs (normális) füst hatása
- egy apró lyukon keresztül lehet csak szívni, az ember homloka behorpad
Ha cigi alakút akarsz venni olyan mintha mobil telefon helyett walkie talkie-t vennél.
Miért fontos a cigi alakúság?
Körbekérdezgettem egy fórumon, ezt ajánlják:
Javaslom MINDEN e-cigisnek, hogy csatlakozzon az alábbi fórumok valamelyikéhez – vagy mindegyikhez -,
akár kezdőként útmutatást szeretne (szívesen segítenek bármelyik linken),
akár informálódna az elektromos cigarettával kapcsolatos kutatásokról, tényekről, véleményekről,
vagy segíteni szeretne, hogy elkerülhessük az ecigi ellehetetlenítését.
(oldal tetején az „Összefoglalót” olvasd el, ajánlott készülékek, patronok, lötyik)
(itt regisztrálni kell)
Az e-cigisek egyesülete (Villanypára Egyesület)
Facebook:
Elektromos cigaretta használók csoportja
Itt megtalálhatsz minden aktuális infót az e-cigi helyzetéről itthon, Európában és a világban
Adok-veszek e-cigi
Ha baj van a készülékkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!