Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kéne írnon egy fogalmazást....

Kéne írnon egy fogalmazást. De nem tudom elkezdeni. Valaki segít nekem?

Figyelt kérdés

Cím: Ma már másképp csinálnám.

Tèma: Nagyon megbántam.

Már az is megvan, hogy miről szeretnèk írni.

Arról,hogy van egy ismerősöm akivel már 3 ève beszèlgetek interneten ès már nagyon règóta szeretnèk szemèlyesen is megismerkedni.Ès nyáron itt nyaralt az egyik barátnőm ès az nap dèlután ment haza,ès èn kaptam egy váratlan sms t , hogy ma tudnánk találkozni Szèkesfehèrváron ès ha úgy gondolom ès a szüleim is elengednek akkor elmehetünk vele 3 napra a Balatonra .ès èn azt mondtam h sajnos egy baj van csak h itt a barátnőm is ès azt mondta h nem baj jöjjön ő is ...de a barátnőm azt mondta h nem ő nem akar. Mert nincs hozzá kedve.ès ên ezt már nagyon megbántam mert a barárnőm azòta nem is foglalkozik velem. Ès ha elmentem volna a találkozòra mèg sátrazhattam volna a Balatonnál ès szereztem volna egy ùj barátot , akivel mèg azòta is tartom a kapcsolatot sajnos csak interneten ès telefonon, mert nagyo messze lakik tőlem.

Nem arròl van szò ,hogy nem akarom megcsinálni csak elkezdeni nem tudom.Segítene nekem ebben valaki?? Csak egy pár mondat kellene.

2013. dec. 2. 17:42
 1/1 bodnar edit ***** válasza:

Ma már másként csinálnám.

Még ma is beleborzongok ha arra szép verőfényes nyári napra gondolok. Tudom , ma már máshogy cselekedtem volna. Hogy miért is? Mert nagyon megbántam hogy nem jól döntöttem! Na de ne siessünk ennyire az elejére. Az én történetem egy internet ismerkedéssel kezdődött. Persze akkor még nem gondoltam volna hogy ez egy igen hosszú barátság kezdete lesz. Messzire laktunk egymástól. de az internet segítségével nagyon közel került barátságunk. Sokat megtudtunk egymásról s lassan kialakult mindkettőnkben egy kép a másikról. Közben itthon megismertem egy kedves lányt is. Kapcsolatunk lassan kialakult de mégis válaszút elé állított minket. Na innen folytasd amit már te is kitaláltál, csak kicsit finomabban fejtsd ki hogy a barátnő végül is nem igazán osztozott a te örömödben pedig ott is veled lett volna. Esetleg te is megígérted neki hogy legközelebb te kíséred el valahová. Ez azért tompítana azon hogy megbántad hogy őt választottad a netes ismerős helyett. Remélem tudtam segíteni.

2014. jan. 10. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!