Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Leveleznel (email) egy vadideg...

Leveleznel (email) egy vadidegennel? Pl velem? :D

Figyelt kérdés

Lenne kedved igy megismerni valakit? Valtani par emailt, megismerni, aztan ki tudja mi lesz belole. Na persze, ott az esely, hogy hazudik, de oszinte is lehet, hiszen mi oka lenne valotlant mondani?

Benne lennel? :)

2009. nov. 21. 23:51
 1/10 anonim ***** válasza:
kor? nem?
2009. nov. 21. 23:55
 2/10 A kérdező kommentje:

Lany, lassan 19.

De ugy altalanossagban (is) kerdezem. :)

2009. nov. 21. 23:58
 3/10 anonim ***** válasza:
18 F, írj, talán válaszolok :D
2009. nov. 22. 00:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Én pár emberrel így ismeretlenül kezdtem el levelezni..

Van akivel még nem találkoztam,de lassan 1 éve állandóan levelezünk,és mindenről tudunk beszélgetni...Nekem ez nagyon jó,mert amúgy is olyan egyedül érzem magam egy idegen országban,és soha nem tudhatja az ember,hogy kivel hozza össze a sors.Egy ilyen levelezésből akár egy szép,barátság is alakulhat...Van egy lány akivel azért kezdtünk el ismeretlenül levelezni,mert ő is magányosnak érzi magát(ő sem Magyarországon van),és néha ha honvágyunk van,egymást támogatjuk:)Jó érzés,hogy ismeretlenül is tudsz ragaszkodni valakihez...

2009. nov. 22. 00:56
 5/10 anonim ***** válasza:

00.56-os vagyok.Elfelejtettem megírni,hogy egy ilyen levelezéseknél nem szokott az ember hazudni,legfeljebb csak idővel mond el olyan dolgokat amit az elején még nem.Felesleges hazudni,mert 1.lehet,hogy soha nem is fogtok találkozni.2.Ha gyakorivá válik a levelezés,és akár barátság is kialakul,akkor már nem lennél megbízható egy pici hazugság miatt...

36/N

2009. nov. 22. 00:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha fiú vagy akkor én igen
2009. nov. 22. 03:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Persze.Szokásom:D.12/L
2009. nov. 22. 09:53
 8/10 A kérdező kommentje:

Fentebb irtam, hogy lany vagyok. :)

Amugy valami olyasmi valaszokra szamitottam, mint a 00:56ose, koszi!

A 18/Fnek meg lehet, hogy irok, majd meg eldol. XD

2009. nov. 22. 13:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Én nekem úgy volt, hogy egy online közösségi játékon találkoztunk, aztán egy fél év után felvettem MSN-re. Írosgattunk meg ilyenek. Aztán bekapcsoltam a mikrofonomat, és úgy néha fikázott, de úgy viccből, hogy olyan nőies a hangom (-.-) de am azért, mert ez a webcamera vékonyítja a hangot (egyébként ami a laptopon van, ott rendes a hangom, és még meg is lepődött fél év beszélgetés után, hogy milyen mély XD)

Aztán pár napra rá, már mikrofonoztunk, kicsit izgatott voltam, mert ez volt az első, amikor vak idegennel beszéltem.

Áttértünk a skype-ra, mert az MSN, kicsit lassabb, és a skype egyből adja a hangokat...

Beszéltünk már vagy 2-3hónapja, amikor megmutatta az arcát, na Én így 2hétre kb. Én is megmutattam, és azóta már mindent tudunk egymásról...

Tudom, hogy ez nem e-mail, és sokan le fognak pontozni, csak azért írtam, hogy Én így kerültem egy beszélgetésbe, és ez a könnyű módja.

Azt még meg kell említenem, hogy szinte egy ízlésünk van (zenében nem:D) és 2nappal idősebb, mint Én XD Na meg azóta minden egyes nap beszélünk. :D

2010. márc. 4. 17:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Na ez tok jo! :)
2010. márc. 4. 21:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!