Találtam egy személyi igazolványt meg egy TAJ kártyát budapesten egy metro megálloban mi a teendő?
Mi a teendõ talált személyazonosító igazolvány esetén?
A talált személyazonosító igazolványt le kell adni a megtalálás helye szerint illetékes jegyzõnek, vagy a találás helye szerint illetékes okmányirodának.
Mi ez a hülyeség h dobd be a legközelebbi postaládába? Ennél nagyobb marhaságot még nem hallottam -.-' és akkor másnak adjam át a problémát, majd ő megoldja? Édes Istenem ez mekkora fszság. 2014-et írunk, ha van rajta név, és nem szabópéter, akkor 2 perc alatt megtalálod fb-on az illetőt. Van rajta lakhely, plusz az anyja neve is rajta van, arra is rá lehet keresni. Írsz neki hogy nálam a cuccod.
VAGY beviszed az önkormányzathoz, ők megoldják.
Bedobni a legközelebbi postaládába... gratulálok probléma megoldásból 1-es.
azthiszem átaludtam egy szilvesztert:D
6os, ha folyton attól tartasz, hogy minden tettedbe belekötnek, akkor inkább ki se mozdulj a házadból, mert esélyed sem lesz élni... ha valakinek odaadod az elhagyott személyijét és TAJkártyáját, az már elég nagy segítség, elvégre újracsináltatni egy fárasztó procedúra... úgyhogy ahelyett, hogy feljelente, inkább meg fogja köszönni
egy kis jóhiszeműség sokat segítene az emberiségen...
ha ráérős vagy, akkor menj el a címére, ha nem, akkor keresd ki neten az embert és úgy szólj neki...
de ha tartasz a 6os baljóslatától, akkor menj el a címre, és dobd be a postaládájukba.. visszakapja és nem fog piszkálódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!