Hogyan tudnék pénzhez jutni gyorsan, mindent elvállalok nem vagyok lusta disznó 11 éves vagyok?
Figyelt kérdés
nagyon kéne a pénz mert youtube videós vagyok és egy gépre kéne ki is van választva a gép ilyen 150'000 160'000 Ft. nyugi nem egybe kell a pénz jöhet darabokba is???2013. dec. 1. 20:59
1/7 anonim válasza:
Minden családtagodtól kérj egy ezrest. Ha nincs meg a pénz, akkor szomszédok, barátok.. Össze jön majd. De lehet karácsonyra megkapod.
2/7 anonim válasza:
jól érzem, hogy mintha ez a youtube videózás mégsem lenne olyan kifizetődő?:D
otthon szüleiddel zsírod le, hogy speciálisabb házimunkákat 500ért, meg 1000ért elvállalsz... bár ez nyáron kifizetődőbb, hő meg még nincs (bár otthoni hólapátolás alap, de pl szomszédok meg nénikék havát párszázért letolni nem is rossz ötlet:D)
amúgy szerintem nem fogja megérni a dolog... elunod, mire visszafizetné a dolgot.. de sebaj, mert eg yúj gépen mennek az új játékok is:D
3/7 anonim válasza:
Most tőlünk kérdezed, hogy 11 éves vagy-e ?
Amúgy felejtsd el.. én tuti, hogy nem vennék neked egy ilyen drága gépet... kapsz egy star wars legó csomagot. Jó lesz ?
5/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat 60'000 Ft.-os gépre gyűjtök
2013. dec. 9. 16:03
6/7 A kérdező kommentje:
és igazatok van túl drága a 150'000
2013. dec. 9. 16:03
7/7 A kérdező kommentje:
[link] itt kereshettek ti is magatoknak gépeket én fölülről a másodikat veszem meg
2013. dec. 9. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!