A Remingtom 597-es fegyverhez kell valamiféle engedély?
Miért is kéne egy éles fegyverhez engedély? Nem értem.
Más golyós puskákhoz kell? Vagy miért kérdezed?
"Tudom hogy kell engedély az éles, golyós fegyverekhez" - ezzel meg is válaszoltad a kérdésedet.
A 22-es kaliberű puska is lőfegyver, tehát engedélyköteles. Vagy szerinted az nem fegyver?
De hogy is nem, csak eddig nem tudtam hogy a kiskaliberű fegyverekre kell-e engedély, elég tapasztalatlan vagyok ezen a téren.
Köszönöm a válaszokat!
A 22-es, bar joval kisebb egy 9mm-eshez kepest, siman leterit egy aprobb allatot es ha "ugyesen" celzol, akkor a tamadoban is lenyeges kart tud tenni. Mivel pici, becsapodik a testbe de veszit az erelyebol es kepes a csontokrol lepattanva a testben "koszalni" igy tovabbi belso seruleseket okozva.
Ha valakit s.ggbe lonek vele es a tamado nagyon elszant, akkor lehet hogy tovabb fog harcolni, de pl. egy jol iranyzott mellkas- vagy egy szemlovessel le lehet venni a labarol barkit egy 22-essel...
Nem jatek!
Ha szorakozni akarsz, akkor legpuskat vegyel inkabb, celbaloveshez tokeletes.
Kell engedély, de nem vészes a büntetés ha nincs. Hamar elszáll az a 8 év a börtönben, nem? :)
Magyarországon van Európa egyik legszigorúbb fegyvertörvénye egyébként, csak hogy tudd.
Köszönöm szépen a válaszokat!
és inkább hagyom az egészet nem kell az a 8 év:D
talán majd ha lesz engedélyem akkor meg veszem :)
légpuskám meg már van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!