Nem akar szikrázni a Zippo öngyújtóm. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Van egy 2007-es gyártmányú zippo öngyújtóm de nem akar szikrázni mióta közel 10 percig folyamatosan égett.Igen a tűzkő elfogyott de vettem bele újat és igen zippo tűzkövet vettem bele.néha azért sikerül kicsikarni egy-egy szikrát és mégritkábban megyújtani de azért én nem ezt váróm tőle hogy néha-néha sikerüljön meggyújtani.Mi lehet a hibája?Még csak fél éve van a birtokomban és újonnan vettem.Eddig csak a gyári tűzkövet koptattam el vele.2009. nov. 21. 19:51
1/3 anonim válasza:
A Zippo öngyújtókra a gyár örök garanciát vállal: ha elromlik egy Zippo, mindegy milyen régi, a gyár ingyen megjavítja vagy kicseréli. A rossz hír, hogy ez a javítás illetve csere az USA-ban történik, ezért a postaköltség a tulajdonost terheli.
Szerintem vidd be egy dohányboltba, ahol árulják ezt a márkát, egész biztosan fognak Neked segíteni.
2/3 anonim válasza:
nézd meg a tűzkerék nem-e ment tele kosszal, ha igen akkor kis csavarhúzóval takarítsd ki
3/3 anonim válasza:
ha nem a szikrakövel volt baj akkor vidd vissza ahol vetted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!