Miért olyan nagy gyereknek érzi magát sok ember, ha eldob egy petárdát?
Este kint az utcán beszélgettem a barátnőmmel és csak annyit láttam,hogy a túloldalon egy 20 éves körüli srác egy tüzet dob el és utána durran egy nagyot,eldobott egy petárdát,és utána olyan vagány módjára ment.
Ha valaki petárdát dob el,attól miért érzi magát vagányabbnak,mert szerintem a vagányság és a petárda használata két külön dolog?
Ezzel kompenzálja hogy van valami vékony rövid izé a kezében, amit ha izgalomba hoz, meg tud vele ijeszteni másokat! xD
Azt hozzá sem teszem, hogy hova dugnám fel neki, és gyújtanám meg!
Jó buli valóban? Az neked, meg hasonló felfogású haverjaidnak, hogy az összes kutya, meg más háziállat teljesen megrémül? Ez, ez olyan észvesztő örömmel tudja eltölteni kicsiny szíved? Mert valóban rohadt nagy élmény az, hogy durran valami a betonon! A tüzijáték az legalább látványos.
Akkor menj el katonának, ott még válaszolnak is rá, ha elkezdesz durrogtatni!
Nem egy ilyen kis utcai harcos lett ám már elverve ne félj!
Kezdjük ott, hogy nem panelban élek, hanem kertes házban! A kutyák ha elhiszed ha nem, de a vihart megérzik, és tudják, hogy villámlani fog és dörögni! Viszont amikor az utcán flangáló 3 jégertől saját magát atyaúristennek képzelő srácok az őket megugató kutyának odadobnak 2-3 ilyen szart, akkor azt mivel magyarázod?
Mi a különbség a tüzijáték és petárda közt?- nem mindegy, hogy a szétrepülő repeszek esetleg megvakítják, valamint a közvetlen közelében történő robbanás súlyosan károsítja akár a hallását!
Csak szólok, egy kutyának az a dolga, hogy az általa őrzött házba ne menjen be senki, csak az ott lakók, ezért ugat! Mert azért aki azzal nincs tisztában, hogy egy Rottweiler miért ugat meg a sötétben részeg idegeneket, az hülye!
Természetesen tisztelet a kivételnek, és azoknak akik normális körülmények között használják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!