Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen oldalról tudnék zenéket...

Milyen oldalról tudnék zenéket letölteni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sok lehetőség van: Pl. Canadahun fórum, de oda először regisztrálni kell, aztán el kell érni asszem 20 hozzászólást és csak utána lehet letöteni. De utána bármennyit, magyart és külföldit is :)Aztán külföldi számokhoz: [link]

Itt pl. meg is lehet hallgatni, mielőtt letöltöd. Aztán különböző gportalos oldalakon is nézegethetsz, általában szokott olyan menüpont lenni a megfelelő témájú oldalaknál, hogy letöltés, de ez nem mindig működik. Van még a Limewire, ehhez Java szükséges, de egyébként külföldi számokhoz tökéletesen megfelel - egy-két hazait is találtam már rajta. És ha minden veszett, hát marad a jó öreg torrentezés :)

2009. nov. 21. 18:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Háát én limewire-ről töltöttem le két számot meg az imesh oldalról is de dunsztom nincs arról hogyha lementette akkor hová. Rákerestem a gépen de nem találja:S És a programban meg benne van.
2009. nov. 21. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
www.kohit.net
2009. nov. 22. 07:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2009. nov. 24. 10:11
 5/6 anonim válasza:

Én is használom mind a 2 programot.

A LimeWire-nél kattints az Eszközök----->Beállítások

És itt kiírja hogy hova menti a letöltött fájlokat, akár meg is változtathatod a mentés helyét.

Az iMesh-nél kattints a Tool---->Library & Downloads

és itt is meg tudod nézni hogy hova menti.

Remélem most már tudod használni.

Szia !

2009. dec. 2. 19:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Már tudom használni emigyen:) Még1x köszönöm.
2009. dec. 5. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!