Az reális, hogy 16 km-re 4000 forintot kér valaki?
Figyelt kérdés
Autóval jön házhoz, egy szolgáltatást nyújt nekünk. A 4000 ft az oda vissza, tehát egy útra 2000 forint, 16 km egy út, tehát oda vissza összesen 32 km-t tesz meg. Az autója kb. 8 litert fogyaszt 100 km-en. Persze ezen felül még fizetjük neki külön a szolgáltatást.2013. nov. 30. 16:01
1/6 A kérdező kommentje:
Elnézést, rosszul írtam a kérdésben, természetesen 32 km-re kéri a 4 ezret, nem 16-ra!
2013. nov. 30. 16:02
2/6 anonim válasza:
Hat nekem a laminalt padlomat 3000 forintert szallitottak ki, 3 buszmegallonyira. (olyan 1,5 km) A szolgaltatok ez ugyben pofatlanok, mert ha kell a szajre, ugyis kifizeted.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem egyszeri dologról van szó, hetente háromszor jár hozzánk, tanár az illető.
2013. nov. 30. 16:09
4/6 anonim válasza:
Hu, hat ugy viszont soknak tunik. Max. 2000 ft lehet a benzin koltsege. Nem lehet, hogy az oda es visszautat is munkanak kalkulalja? Elvegre azzal is megy az ideje. Kozelebb nem talaltal tanart? Ez igy azert eleg sok.
5/6 anonim válasza:
Ennyit biztosan nem fizetnék neki csak az útért. Jól lehúz titeket.
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is lehúz, csak mástól is akartam hallani. Kiszámoltam a benzinköltsége olyan 1300 forint körül lehet, ez a teljes oda vissza útra.
2013. nov. 30. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!