Rendezvényekre járók! Szerintetek gáz ha parókába megyek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a mondoconokra (bár ott természetes) vagy ikább playit. Lány vagyok.2013. nov. 29. 15:54
1/5 anonim válasza:
Ha parókábA mész, az eléggé gáz.
2/5 A kérdező kommentje:
De hát cosplayereken is van paróka. owo
elméletileg ilyen rendezvényeken elfogadott, de én még nem mertem felvenni. Látok lányokat mondjuk csinosan beöltözni. Szoknyácska, mondjuk szőke paróka, csipkék stb.
2013. nov. 29. 16:11
3/5 anonim válasza:
Mondoconon minden elfogadott. Csak addig néznek az emberek amíg el jutsz odáig. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez így van, az is csak vidéken. A pestiek nagyja megszokta! :)
2013. dec. 2. 14:10
5/5 anonim válasza:
Kedves kérdező, az első mindössze a nyelvtani hibádra igyekezett felhívni a figyelmed. Hogy ne legyen off, mondoconra nem gáz a paróka egyértelműen, a másikat viszont nem ismerem, így nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!